Jolipet is een vriesverse, uberpremium natuurvoeding voor honden en katten. Ons diepvriesvlees werd samengesteld met academische onderzoekers en uitvoerig getest, om zo in alle behoeften van je geliefde huisdier te voorzien. Het vlees in onze ingredienten is uitsluitend spiervlees, hart en een klein beetje lever (enkel bij Jolipet Cat). We gebruiken geen anderen organen en garanderen op deze manier een uitzonderlijke vertering (90-94%), hetgeen je direct merkt in de ontlasting.

Met het vers vlees van Jolipet biedt je je huisdier een veilige variant van BARF aan,door geen karkassen te gebruiken, een goedkope doch gevaarlijke vuller. Voorts bevat onze KVV 0% mais of tarwe en komen ze in makkelijke schijfjes van 25gr. Uiteraard bevat ons diepvriesvlees geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, noch toegevoegde smaakstoffen. Het gros van de ingredienten is afkomstig van lokale producenten (vooral België en Frankrijk) waardoor we de kwaliteit van de ingredienten kunnen garanderen en we een duurzame voeding kunnen aanbieden.

Of je het nu BARF, KVV of diepvriesvlees noemt, de vriesverse natuurvoeding van Jolipet zal in alle behoeften van je geliefde huisdier voorzien, en dit op de meest veilige manier.