Over Freshfrozen for Pets

Freshfrozen for Pets

Freshfrozen for Pets

Sinds September 2013 ontwikkelt en produceert Freshfrozen for Pets vriesverse voeding voor huisdieren, zowel BARF als KVV (kant-en-klaar of compleet vers vlees). Dit laatste doet Freshfrozen for Pets onder de merknamen Jolipet, Wolf’s Menu en BARF BUFFET.

GMP

Freshfrozen for Pets beschikt over een eigen, hypermoderne productiefaciliteit waardoor het garant staat voor een hoogkwalitatieve productie, conform de strengste normen inzake voedselveiligheid en kwaliteit. In Maart 2014 verkreeg Freshfrozen for Pets van SGS het FCA label, voor Feed Chain Alliance Standaard, een erkenning voor het naleven van deze strenge normen. In 2019 verkregen we het Handmade in Belgium label, voor onze quasi-ambachtelijke ma nier van werken. Dag in dag uit zet Freshfrozen for Pets alles in het werk om aan deze normen te voldoen, om zo een veilige, kwalitatieve voeding te maken voor huisdieren.

Jolipet

Jolipet

Jolipet is één van de merknamen waaronder Freshfrozen for Pets complete, vriesverse voeding voor honden en katten aanbiedt. De Jolipet diëten zijn het resultaat van een voortdurende samenwerking met academische onderzoekers en bouwen voort op de laatste wetenschappelijke inzichten naar voeding voor huisdieren. De Jolipet diëten bevatten enkel ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie. We gebruiken geen slachtafval, geen karkassen en geen goedkope vullers (bijv. maïs, tarwe). Onze aanpak wordt naar waarde geschat door dierenartsen die onze voeding aanbevelen bij patiënten.

 

Freshfrozen for Pets N.V. | Gagelstraat 2 | B-8200 Sint-Andries | BTW BE 0860.293.889 | RPR Brugge