Honden en katten houden van vlees

Altijd al zelf willen koken voor je favoriete huisdier maar je komt er niet toe? Bij Jolipet ben je aan het juiste adres.

Jolipet is ontstaan vanuit de idee om hapklare en gezonde hamburgertjes voor honden en katten te maken, met dezelfde kwaliteit als wanneer je zelf zou koken. Honden en katten lusten namelijk vlees, geen corn flakes.

Diepvriesvlees, samengesteld door academische onderzoekers

Jolipet is een vriesverse, rauwe voeding, en bevat uitsluitend ingrediënten zoals echt spiervlees, licht voorgekookte aardappelen of rijst, heerlijke geblancheerde groenten en fruit van bij ons, voedzame oliën voor een optimale omega 3 / omega 6 verhouding en onze eigen mix van vitamines en mineralen om het compleet te maken.

         
   

90% lokaal

Jolipet wordt hoofdzakelijk gemaakt van lokale grondstoffen.

Zo beperken we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar steunen we ook lokale boeren en hebben we een veel grotere controle over de kwaliteit van onze grondstoffen.

Door Jolipet te geven draag je bij aan een betere, lokale gemeenschap.

 

Handmade in Belgium

Jolipet wordt gemaakt in Moeskroen (België), in hele kleine loten, door slagers, op een quasi-ambachtelijke manier, in een evenwel hypermoderne productie.

Daar zijn we fier op!

Hiervoor verkregen we in 2019 het Handmade in Belgium  label.

 

Echt vlees is gezond

Vriesverse voeding van Jolipet is wellicht de gezondste voeding voor je huisdier.

Onderzoek geeft aan dat rauwe, vriesverse voeding de darmflora stimuleert, je hond er een mooiere vacht van krijgt en het zorgt voor een gezonder gebit.

Jolipet is een veilige variant van BARF

Leer meer over onze grondstoffen   Bekijk ons HIB profiel   Lees onze blog voor meer info over vriesvers

Wens je op makkelijke manier te weten hoeveel te geven aan je hond of kat?

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voeding (ADHV) vertrekt vanuit het doelgewicht van je hond of kat. Een vaak miskend concept.

Bij Jolipet houden we van makkelijk. Daarom hebben we speciaal voor jullie een simulator ontworpen om dit makkelijk te berekenen.